Διαδικτυακο σεμιναριο ΦΠΑ απο το CYVA

Το Cyprus VAT Association (CYVA) διοργανώνει την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020 από τις 9πμ-11πμ σεμινάριο με τίτλο ‘ΦΠΑ – Πρόσφατες Αλλαγές (Πολυνομοσχέδιο)’.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω zoom και είναι δωρεάν ως μια γνωριμία και προσφορά του συνδέσμου προς όλους τους επαγγελματίες του είδους στην Κύπρο.

Το σεμινάριο θα αναλύσει τις πρόσφατες  αλλαγές στην Περί Φόρου Προστιθεμένης Αξίας (ΦΠΑ) νομοθεσία, οι οποίες δημοσιεύθηκαν στη Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας στις 20 Αυγούστου 2020.

Στόχος του δίωρου σεμιναρίου είναι να ενημερώσει και να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τις αλλαγές στη νομοθεσία με τη χρήση παραδειγμάτων, και πως αυτές επηρεάζουν τη φορολογική μεταχείριση διαφόρων συναλλαγών, καθώς και να προσδιορίσουν σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεται αλλαγή στα συστήματα πληροφορικής και στις λογιστικές διαδικασίες των εταιρειών.

Το σεμινάριο θα παραδοθεί από κοινού από την Προέδρο του Συνδέσμου, Δήμητρα Κωνσταντίνου και τον αντιπρόεδρο, Αλέξη Τσιελεπή, στα Ελληνικά.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με θέματα ΦΠΑ, ανεξαρτήτως επιπέδου γνώσεων και τομέα δραστηριότητας.

Το CYVA ιδρύθηκε το 2019 με σκοπό να προσφέρει μια ενιαία και ανεξάρτητη φωνή σε όλους τους επαγγελματίες και επιχειρήσεις στην Κύπρο για θέματα ΦΠΑ.